Els Clubs Socials i el Palau de la Música Catalana participen a un Cruïlles Apropa

Els Clubs Socials de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental han participat al Cruïlles Apropa. El Cruïlles és una iniciativa d’Apropa Cultura consistent en què professionals i persones usuàries ateses per una entitat (els clubs socials en el nostre cas) visiten un equipament cultural i coneixen de primera mà les persones que hi treballen. Després, són els treballadors i treballadores de l’equipament que fan la visita inversa i s’acosten a una realitat desconeguda per a molts i que humanitza a tots.

El Cruïlles Apropa es va materialitzar el passat 22 d’octubre, quan, persones usuàries i professionals dels clubs van visitar i conèixer professionals del Palau de la Música Catalana. Per finalitzar la visita van fer una activitat de Cant Coral amb membres del Petit Cor del Palau i Esteve Nabona, director del Cor Jove.

02-cruilles

El passat 12 de novembre les persones usuàries del Club Social les Corts van rebre 8 professionals del Palau de la Música Catalana que es van desplaçar fins a la seu del club social al carrer Montnegre i els van mostrar el Club, explicar les activitats i compartir les experiències viscudes amb les activitats de l’Apropa Cultura.

2019-01-19T14:28:40+00:00