El Servei de Rehabilitació Comunitària de Les Corts participa al Projecte Milcaps

Les persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de les Corts de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental han participat al Projecte Milcaps. Milcaps és una escultura pública col·laborativa i efímera realitzada per l’artista Marcel·lí Antúnez (amb persones usuàries d’altres entitats de l’àmbit de la salut mental a més de la nostra: AlterArte i l’Hospital de Mataró). Així mateix, també hi han intervingut alumnes de la Facultat de Belles Arts i de la Llotja de Barcelona i alumnes de batxillerat artístic dels instituts Puig i Cadafalch, Santa Anna i Alexandre Satorras de Mataró.

L’escultura està exposada al pati central de la Model de Barcelona dins de l’exposició “L’Art Irreductible: Miratge de l’Art Brut”, que recull obres de presos, interns psiquiàtrics i artistes amb malaltia mental per explorar i redefinir el concepte d’Art Brut, en el marc de la societat actual, defensar la integració social de persones que conviuen amb la malaltia mental i lluita contra l’estigma que pateixen.

La presentació del Projecte Milcaps serà el proper 20 de desembre 2018 a les 19.00 hores a càrrec de l’artista Marcel·lí Antúnez.

L’exposició es pot visitar fins al 17 de febrer de 2019 al recinte de la Model de Barcelona.

04-projecte-milcaps

2019-01-19T14:28:40+00:00