El Grup CHM Salut Mental participa al Impact Forum

El passat dijous dia 22 de novembre professionals de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van participar a la jornada “Impact Forum Purpose & Disruption” organitzada per Ship2B, una fundació privada que té per objecte accelerar projectes empresarials d’alt impacte social posant a disposició dels millors emprenedors la seva comunitat de mentors, experts, entitats i grans empreses.

Aquesta jornada és un dels esdeveniments de referència en l’emprenedoria i la inversió social al nostre país. La trobada es va centrar en mostrar les tecnologies emergents que estan resolent grans reptes socials, la creixent relació entre les grans empreses i startups per generar innovació i impacte i les darreres tendències tecnològiques en economia circular, salut i inclusió social.

03-impact-forum

Va ser, sens dubte, un gran punt de trobada d’entitats i empreses que treballen en la innovació social i una font d’idees per a l’Àrea d’Inserció Laboral del Grup.

2019-01-19T14:28:40+00:00