Articles2019-01-19T14:28:36+00:00

Articles d’interès

Llegir més

Avaluació del Pla de Serveis Individualitzat després de deu anys de funcionament en dos districtes de Barcelona

Article publicat a la Revista de la Asociación Española de Neuropsiquiatría elaborat per professionals del Grup CHM Salut Mental (Judith Anglès, Laia Mas Expósito, Inés Casamada, Isabel Cebrià, Yolanda Lozano, Maite San Emeterio, Mercè Teixidó i Lluís Lalucat).
Llegir més

Llegir més

Bones pràctiques del Grup CHM Salut Mental: Programació de l’operativa diària de les tasques administratives

La plataforma SCIOHealth és una comunitat formada per organitzacions i professionals que volen compartir les seves experiències de gestió i nodrir-se de les altres. L’Àrea Administrativa del Grup CHM Salut Mental hi ha participat compartint una bona pràctica sobre la Programació de l’operativa diària de les tasques administratives.
Llegir més

Llegir més

Bones pràctiques del Grup CHM Salut Mental: Implantació de millora en el seguiment d’incidències de manteniment

La plataforma SCIOHealth és una comunitat formada per organitzacions i professionals que volen compartir les seves experiències de gestió i nodrir-se de les altres. L’Àrea Administrativa del Grup CHM Salut Mental hi ha participat compartint una bona pràctica sobre la Implantació de millora en el seguiment d’incidències de manteniment.
Llegir més

Llegir més

Article de l’Espaijove.net a la publicació BMC Public Health (2018)

L’Espaijove.net ha publicat l’article 'EspaiJove.net - a school-based intervention programme to promote mental health and eradicate stigma in the adolescent population: study protocol for a cluster randomised controlled trial' en el que han participat els següents professionals: Rocío Casañas, Victoria-Mailen Arfuch, Pere Castellví, Juan-José Gil, Maria Torres, Angela Pujol, Gemma Castells, Mercè Teixidó, Maria Teresa San-Emeterio, Hernán María Sampietro, Aleix Caussa, Jordi Alonso i Lluís Lalucat-Jo.
Llegir més

Llegir més

L’Espaijove.net i el Programa PAE-TPI en l’informe del PSSRU

L’Espaijove.net i el Programa PAE-TPI apareixen a la pàgina 27 de l’informe 'Growth in the use of early intervention for psychosis services: An opportunity to promote recovery amid concerns on health care sustainability' del Personal Social Services Research Unit (PSSRU) de la London School of Economics and Political Science.
Llegir més

Llegir més

Capacitat predictiva dels símptomes prodròmics en la psicosi del primer episodi d’inici recent

Article amb participació del Grup CHM Salut Mental a la revista Early Intervention in Psychiatry.
Llegir més

Llegir més

Assaig controlat aleatoritzat per avaluar l'eficàcia de l'entrenament metacognitiu comparat amb un grup psicoeducatiu en persones amb un inici recent de psicosi

Article amb participació del Grup CHM Salut Mental a al revista Psychological Medicine.
Llegir més

Llegir més

ESPAI JOVE.NET: un espai per a la salut mental

Programa de promoció de la salut mental i prevenció dels trastorns mentals en la població jove.
Llegir més

Llegir més

Intervenciones en cognición social para personas con esquizofrenia: evidencias y recomendaciones para la práctica clínica

Article elaborat pel Departament de Recerca del nostre grup, publicat a les 'Actas Españolas de Psiquiatría'.
Llegir més

Llegir més

Declaració Internacional de Salut Mental Juvenil

Una visió, uns principis i un pla d’acció compartits per a la prestació de serveis de salut mental a joves de 12 a 25 anys.
Llegir més

Llegir més

Espai Jove

Un programa comunitari d’educació sanitària adreçat als joves dels districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.
Llegir més

Llegir més

Salut Mental

Els problemes de salut mental afecten a la nostra capacitat de gaudir en els diversos àmbits de la vida, com l’escola, el treball i les relacions amb els altres.
Llegir més